HAPJES

Weinig tijd om een hapje te maken? Dan is dit het ideale hapje. Het is gezond, vegetarisch, kleurrijk en in een handomdraai gemaakt. Deze hapjes zijn heel snel klaar maar ook makkelijk vooraf klaar te maken. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken en kan je samen met het gezelschap genieten!

Een eenvoudig maar toch zo smaakvol hapje dat bovendien ook nog eens heel erg gezond is! Het hapje zit boordevol tomaat, waardoor je groente inname een flinke boost krijgt! Wat wil je nog meer?

Zalmmousse

19-09-2019

Nog op zoek naar een hapje? Een goed aperitiefhapje zet de perfecte toon voor de gehele avond. Maar dit wil daarom niet zeggen dat je hier uren voor in de keuken hoeft te staan! Deze zalmmousse is dan ook zeer geschikt als het heel snel moet gaan! Je hebt slechts een 5-tal ingrediënten nodig en je hoeft alles gewoon...

Ook van groenten kan je lekker snoepen. Denk maar aan kerstomaatjes, stukjes komkommer, bleekselder, wortelen,etc. Rauwe groentjes zijn lekker als hapje met een (zelfgemaakte) gezonde dip. Het is een pak gezonder dan de chipjes of toastjes die veelal gebruikt worden om te dippen én je mag er zo veel van eten als je maar wilt!

Zalmrolletjes

08-08-2019

Sommige dingen zijn zo simpel! Met slechts een 5-tal ingrediënten is dit hapje klaar voor je het weet. Snel klaar, met een geweldig resultaat! Deze zalmrolletjes zijn een lekker, gezond én partyproof hapje. Smakelijk!

Een simpel hapje met scampi en appel. Fris, zoet en zo smaakvol! Ook dit hapje is, met slechts een handvol ingrediënten, heel snel klaar. Je kan de appeltjes zacht bakken of je kan ze rauw serveren. Kies je er voor om het hapje met rauwe appeltjes te serveren, dan is het hapje nog sneller klaar! Je kan de gebakken appeltjes...

Gevulde selder

31-07-2019

Op zoek naar een snel én gezond hapje? Maak dan deze gevulde bleekselderhapjes!

Wil je graag een originelere dip dan 'gewoon' een potje zachte geitenkaas? Probeer dan deze gezonde dip met geitenkaas én mango. Gewoon mixen en klaar in 5 minuten!

Gevulde eieren

28-06-2019

Een gezonde variant van gevulde eieren. De klassiek gevulde eieren worden bereid met mayonaise, ik gebruik Griekse yoghurt en je smaakt amper een verschil! Gevulde eitjes zijn eigenlijk heel eenvoudig te maken en je hebt er slechts enkele ingrediënten voor nodig. Wie houd er nu niet van een lekker gevuld eitje? Ik wel hoor!

Zin in chips? Je kan voor kant-en-klare chips gaan, maar tortillachips zelf maken is natuurlijk een stuk gezonder. Ik bak ze namelijk in de oven in plaats van ze te frituren. Dit recept is ideaal als je nog enkele wraps overhoudt en niet weet wat je er nog mee kan doen.