LUNCH

Pizza party! Zin in een lekkere én gezonde pizza? Kies dan voor volkoren wraps als bodem. Gelukkig hebben we allemaal wel eens het probleem gehad dat je wraps overhoudt en niet weet wat je er nog mee kan doen. Deze pizza's zijn ook nog eens super snel klaar!

Iedereen eet wel graag eens een koude pastasalade. Heerlijk als lunch of als bijgerecht bij de barbecue. Ik maakte een heerlijke vegetarische pastasalalde met gegrilde groenten, feta, cashewnoten en yoghurtdressing. Makkelijk te maken en heerlijk met warm weer!

Een lekker licht slaatje met rode kool, rucola, gorgonzola en walnoten. Om het wat zoeter te maken, gebruikte ik wat appel en rozijnen.

Een Salade "Waldorf", het is een klassieker onder de slaatjes. Een iconische licht zoete salade met selder, appel, rozijnen, walnoten en geitenkaas. De beroemde Waldorfsalade werd het eerst geserveerd in het Waldorf Astoria hotel in New York. Deze gezonde lunch zet je in geen tijd op tafel!

Een heerlijk licht slaatje met gegrilde groenten, geitenkaas en pijnboompitten. Pijnboompitten worden vaak gebruikt in salades. In dit receptje rooster ik de pijnboompitten om de smaak te versterken.