DRANKJES

Zelf je iced tea maken is heel simpel, veel lekkerder en bevat geen suiker! Een ideale afwisseling voor een 'gewoon' glaasje water.

Water of vocht is een onmiskenbaar deel van ons lichaam. Bij gevolg is water een essentieel bestanddeel van een gezond voedingspatroon. De totale vochtbehoefte ligt op minimum 2,5 liter. Als je het vocht dat in vaste voedingsmiddelen zit, aanvult door 1,5 liter water te drinken, wordt aan deze behoefte voldaan.

Ben je BOB vanavond? Geen fan van alcohol? Alcohol is een schadelijke stof. Wil je geen risico lopen, dan beperk je best jouw alcoholgebruik. Gelukkig zijn er genoeg alcoholvrije varianten. Deze ijskoude alcoholvrije mojito is calorie-arm maar daarom niet minder lekker. Het proeven zeker waard!

Zon, blauwe lucht en een lekkere cocktail in de hand. Dat is genieten, maar wie zegt dat je alleen kan genieten van een cocktail met alcohol heeft nog nooit een smaakvolle mocktail gedronken.Non-alcoholische dranken zijn aan een serieuze opmars bezig. Tegenwoordig zie je steeds vaker op de kaart van hippe bars verschijnen en terecht want een...

Zelf limonade maken houdt eigenlijk niets in. De zomer is natuurlijk het ideale moment om uit te pakken met je zelfgemaakte limonade, maar ook in de winter kan een verse limonade smaken.