Chocopasta van avocado

15-03-2019

Het is bijna weekend! En dan mag er wel weer eens wat lekkers op tafel verschijnen, toch? Wat dacht je van deze chocoladepasta met avocado en dadels? Deze chocopasta zit vol vezels en omega-3 vetten, en met slechts 4 basic ingrediënten is deze goddelijke chocopasta ook nog eens supermakkelijk en snel te maken. 

Deze chocopasta is ideaal als je allergisch bent voor noten, je graag gezond wilt zondigen of als je gewoon nodig iets met die rijpe avocado in je fruitschaal moet doen. Je kunt deze chocopasta alleen niet zo lang bewaren: binnen 2 à 3 dagen moet hij echt op zijn. Besef namelijk dat je nog altijd te maken hebt met een soort zoete guacamole. Daar heb ik dan ook rekening mee gehouden wat betreft de portiegrootte van dit recept.

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • 50 g dadels (8 st)
  • 20 g puur cacaopoeder
  • 50 ml water of (plantaardige) melk

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine.
  2. Mix tot een gladde pasta.
  3. Schep in een pot en bewaar in de koelkast (maximaal 3 dagen).

SMAKELIJK!

Phaedra Jacquemyn
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin